Specialisaties

Fruitzuren peelingen

Met een peeling behandeling ga je een stapverder dan de basis gezichtsbehandelingen. Als we ouder worden krijgen we een tragere celding waardoor de droge, dode huidcellen langer aan de oppervlakte blijven. Hierdoor kan de huid er dof uitzien maar ook ruw aanvoelen. Met een peeling krijgt de huid een frissere uitstraling, het maakt de huidstructuur en grove porien fijner. De nieuwe huidcellen komen sneller naar boven en de huid zal veel gladder aanvoelen. 

De huid verbeterende peelingen van Silmidiet is een behandeling waarbij op een veilige manier een dun laagje van de huid wordt verwijderd. De peelingen zijn niet gebufferd , wat inhoud dat deze vele malen intenser zijn en dieper de huid indringen als de standaard peelingen die wel gebufferd zijn. Deze standaard gebufferde peelingen zijn tot vijf keer minder sterk en geven ook minder goed resultaat. Een Silmidiet peeling kunt u als oppepper voor uw huid eenmalig of als kuurbehandeling nemen. De conditie van de huid is direct zichtbaar verbeterd na een peeling .

Na de behandeling adviseren wij om de huid een aantal weken goed te beschermen met een SPF 50+ zonnebrand crème.

Aquabrasie Behandeling

Aquabrasie is een zachte peeling die enerzijds door waterdruk en anderzijds door vacuümafzuiging de dode huidcellen losweekt en verwijderdt. De perfecte manier om te reinigen, verfijnen en een gelijkmatig huidbeeld te verkrijgen .

Het bijzondere aan aquabrasie : 

N

activering van het lymfesysteem

N

Waterdruk en roterende losweektechniekverwijderen dode huidcellen en onzuiverheden

N

met vacuumtechniek worden losgeweekte deeltjes opgezogen

N

de perfecte voorbereiding van de huid om rijkelijk met werkstoffen verzorgd te worden

N

Het grote voordeel is dat deze behandeling de huid niet uitdroogt of irriteert

Naaldloze Mesotherapie

Naaldloze Mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen ( ongeveer 3 keer zoveel als bij cosmetische injecties) rechtstreeks de huid doordringen tot de diepere huidlagen , deze stimuleren het cel metabolisme en zorgen voor een vernieuwde celstructuur met als resultaat  dat de huid nieuwe veerkracht en elasticiteit (terug) krijgt. Al na één behandeling is het effect zichtbaar, de huid voelt steviger , elastischer,en krijgt een mooie gezonde glow. Voor een optimaal resultaat kunt u het beste kiezen voor een kuur van 6 behandelingen.

Mesotherapie  inzetbaar voor:

N

Huidverbetering

N

Stralende egale teint

N

Verbeteren van de huidstructuur

N

Vervagen van kraaienpootjes

N

Energieboost voor de rokershuid

N

Intensieve hydratatie van de huid

Microdermabrasie

Diamond Microdermabrasie is een geheel nieuwe manier van peelen door diamanten opzetstukjes met als doel de conditie van de huid zichtbaar te verbeteren. De bovenste fijne huidlaag wordt verwijderd, waardoor er een nieuwe, gladde huid tevoorschijn komt. Diamond Microdermabrasie geeft u onmiddellijk een zachte, gladde en frisse huid. In tegenstelling tot andere systemen, worden er bij Diamond Microdermabrasie geen kristallen gebruikt, waardoor deze methode de meest comfortabele is voor de huid.

De Diamond Microdermabrasie behandeling verwijdert dode huidcellen en stimuleert de onderliggende huidlagen tot een betere doorbloeding en aanmaak van collageen, waardoor de huid zichzelf vernieuwt en egaliseert zodat het verouderingsproces wordt vertraagd. Uw huid blijft intact en de behandeling is pijnloos. Het is geschikt voor iedereen, met uitzondering van mensen met actieve acne of rosacea.

Voor een duurzaam effect en een optimaal resultaat is een kuur van circa 5-10 behandelingen met een tussenpoos van 7-10 dagen aan te raden.

Resultaten na de behandeling:

N

Een verfijnde huidstructuur

N

Verminderde pigmentvlekjes

N

Een verbeterde bloedcirculatie

N

Verzachte lijntjes en rimpeltjes

N

Een verfriste huid

N

Verbeterde opname in de huid van uw dag- en/of nachtverzorging

Maak een afspraak

Adres

Krekelweg 3
4841 LL Prinsenbeek

Contact

076 – 542 88 92
jolanda@beautytime-prinsenbeek.nl

Openingstijden

Ik behandel op dinsdag, donderdag en vrijdag op afspraak.